Mijn naam is Victoria van der Vorst, ik ben Grafisch vormgever en DTP-er. Ik ben geboren in Moskou, maar de liefde heeft mij naar Amstelveen gebracht, waar ik inmiddels al 13 jaar met veel plezier woon. Mijn moedertaal is Russisch, maar ik spreek uiteraard ook Nederlands.
Na mijn studie Grafisch Design aan de Kunst Academie in Moskou heb ik 12 jaar gewerkt als Grafisch Vormgever
bij verschillende Russische bedrijven. Sinds 2010 werk ik op freelance basis en inmiddels mag ik met trots zeggen dat ik mijn portfolio verder heb kunnen uitbreiden met mooie opdrachten voor Nederlandse bedrijven.

Ik geef mijn klanten advies over hun huisstijl en de tools die ze nodig hebben om hun product op een aantrekkelijke en doeltreffende manier bij hun klanten onder de aandacht te brengen. Daarvoor ontwikkel en optimaliseer ik hun drukwerk, maar ook digitaal werk zoals:
logo’s, huisstijl (visitekaartjes, briefpapier, enveloppen etc.), flyers, folders, brochures, posters, boekomslagen, ppt presentaties, banners voor websites en Facebook. 

Ik ben flexibel inzetbaar en u kunt mij op korte termijn inschakelen. Ik lever kwalitatief goed werk en ben heel enthousiast om het verschil te maken met relevant drukwerk. Vandaag of morgen al iets nodig? Maak dan snel een afspraak, ik help u graag!


Photography: Joanna Vunderink • joannavunderink.photography